Fotocaroussel

Sinds 2002 zijn er meer dan 500 nieuwsberichten gepubliceerd, elk met een andere foto. Al die berichten staan in de Nieuwsbank. Alle daarin gepubliceerde foto's roteren in de fotocaroussel onder het menu op de website, in willekeurige volgorde, om de vijf seconden. Wordt een nieuw bericht gepubliceerd, dan wordt de nieuwe foto in de caroussel opgenomen.

De foto's bestrijken een periode van meer dan 100 jaar. De oudste is uit  1910, de jongste van de meest recente activiteit. Klik je op een foto in de caroussel, dan opent een tabblad met het verhaal bij de foto.

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden, dus honderden foto's vertellen een bijzonder verhaal. De caroussel illustreert de militaire ruitersport in al haar dimensies:

  • ruiters van alle krijgsmachtdelen (Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee), regionale afdelingen, gelieerde en geassocieerde organisaties
  • die participeren in vele hippische disciplines, waarvan sommige alleen in militair verband worden beoefend: Militair Ruiterbewijs, Militaire Prestatietocht Te Paard, Rally's, Ere-Escortes, Dressuur, Springen, Jachten, Bereden Wapenvaardigheid, Military / Eventing en de Olympische Moderne Vijfkamp
  • van 1886 (de oprichtingsdatum van de voorganger van de MRV, de Koninklijke Militaire Sportvereeniging) tot nu.

Heb je nog nooit met een foto in een bericht gestaan? De MRV nodigt alle ruiters die het Militair Ruiterbewijs standaard, in Zilver of Goud hebben behaald, Militair Kampioen of bestuurslid van (een afdeling van) de MRV of een gelieerde of geassocieerde organisatie zijn (geweest), om foto's aan te leveren. Ook afbeeldingen uit de oude doos zijn welkom.

Een voorwaarde is dat het formaat in de caroussel past (portrait, geen landscape) en dat de ruiter of combinatie in correct tenue en houding is afgebeeld. Raadpleeg hiervoor de etiquette voor de bereden militair.

In 2017 is de privacywetgeving AVG in werking getreden. De MRV heeft destijds gecommuniceerd hoe zij hiermee omgaat (klik hier) en een paragraaf opgenomen in het Huishoudelijk Reglement. Staat je foto in de caroussel of elders op de website, maar wil je deze niet langer gepubliceerd zien? Stuur dan een bericht naar eitcader.[antispam].@militaireruitersport.nl.

Volgende activiteit

Klik hier voor de Kalender

Militair Ruiterbewijs

Geslaagden (sinds 2002)

Inloggen

Login

Zoeken in de website

Lid KNHS