Afdeling 's-Gravenhage 

De Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’, afdeling 's-Gravenhage is een zelfstandige regionale afdeling van de landelijke Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’. Het bestuur bestaat uit:

 • drs Erwin Rossmeisl, Ritmeester (R) der Huzaren:
  voorzitter Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’, afdeling 's-Gravenhage
 • Hanno Paul van Maanen, Eerste luitenant (R) der Cavalerie:
  secretaris Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’, afdeling 's-Gravenhage
 • Dirk Hoogenboezem, Luitenant-kolonel (R) der Cavalerie:
  penningmeester Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’, afdeling 's-Gravenhage
 • Harry Kampen, Luitenant-kolonel der Huzaren: 
  jachtcommissaris Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’, afdeling 's-Gravenhage.

De leden van de afdeling 's-Gravenhage zijn actief dienende beroeps- en reservemilitairen uit alle krijgsmachtdelen. Men rijdt - en borrelt - geüniformeerd op de maandagavond op Hippisch Centrum Nootdorp, aan de Oudenweg 62 in 2631 PB Nootdorp. Er wordt dressuur, springen, formatierijden en bereden wapenvaardigheid beoefend - zowel door beginners als gevorderden.

Verder worden er terreinritten georganiseerd en wedstrijden bezocht. Alle leden bezitten of worden begeleid in het opwerken naar het niveau van het Militair Ruiterbewijs. Voor militairen die in (de omgeving van) Den Haag wonen of werken biedt de Afdeling 's-Gravenhage uitstekende gelegenheid om rijvaardigheid aan te leren, te onderhouden of te vergroten. Klik hier voor informatie, om een afspraak te maken om de sfeer te komen proeven of voor aanmelding om te komen rijden.

De afdeling 's-Gravenhage communiceert zoveel mogelijk per e-mail. Berichten kunnen worden verstuurd naar gaahned.[antispam].@militaireruitersport.nl. Het postadres is Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’, afdeling 's-Gravenhage, p/a Hippisch Centrum Nootdorp, Oudenweg 62, 2631 PB Nootdorp.

Volgende activiteit

Klik hier voor de Kalender

Militair Ruiterbewijs

Geslaagden (sinds 2002)

Inloggen

Login

Zoeken in de website

Lid KNHS