Afdeling 't Harde

De Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’, afdeling 't Harde is een zelfstandige regionale afdeling van de landelijke Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV).

De afdeling is opgericht op 1 april 1958 op de Tonnetkazerne in ’t Harde en vierde op 1 april 2018 haar 60-jarig bestaan (klik hier). Eind 2018 heeft het bestuur van de afdeling ’t Harde besloten haar activiteiten over te dragen aan de Manege Korps Rijdende Artillerie in ’t Harde, die met de MRV geassocieerd is. Sindsdien is de afdeling ’t Harde opgelegd, waarbij de leden van de afdeling ’t Harde, die tevens lid waren van de MRV, landelijke leden van de MRV zijn geworden. De rechtspersoon kan op enig moment gereactiveerd worden indien zich hiertoe een initiërend bestuur meldt, waartoe contact kan worden opgenomen de landelijke voorzitter van de MRV.

Kijk hier, in de Militaire Ruitersportkalender en in de Nieuwsbank voor meer informatie over vele militair-hippische activiteiten op de Manege Korps Rijdende Artillerie op de Tonnetkazerne in ’t Harde.

Volgende activiteit

Klik hier voor de Kalender

Militair Ruiterbewijs

Geslaagden (sinds 2002)

Inloggen

Login

Zoeken in de website

Lid KNHS