8 december 2017  
Laatste kans om Ruiterbewijs aan te vragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle leden van de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV) die na de uitnodigingen van 10 februari (klik hier), 9 juni (hier) en 1 september (hier) hebben gekozen voor voortgezet lidmaatschap van de MRV in combinatie met lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), zijn nu aangemeld als lid van de KNHS. Degenen die hebben gereageerd op de laatste oproep van 27 oktober (klik hier) zijn binnenkort ook verwerkt. 

 

Bovendien zijn de MRV en de Stichting Militair Ruiterbewijs overgegaan van het SRR-Ruiterbewijs op het KNHS-Ruiterbewijs (klik hier). Inmiddels heeft de KNHS dit nieuwe KNHS-Ruiterbewijs toegestuurd aan de meeste ruiters die voor 31 december 2016 het Militair Ruiterbewijs (standaard) en het SRR-Ruiterbewijs hebben behaald.

 

Leden van de MRV die voor 31 december 2016 het SRR-Ruiterbewijs hebben behaald en dit jaar hebben gekozen voor gecombineerd lidmaatschap van de MRV en de KNHS maar nog géén KNHS-Ruiterbewijs hebben ontvangen, kunnen het SRR-Ruiterbewijs tot uiterlijk 31 december 2017 zonder nadere kosten omzetten in een KNHS-Ruiterbewijs.

 

Neem hiervoor contact op met de Servicedesk van de KNHS (klik hier) onder overlegging van een geldig SRR-Ruiterbewijs. Het KNHS-Ruiterbewijs wordt dan binnen vier weken toegestuurd en blijft daarna conform de KNHS-regels geldig zolang de ruiter lid van de MRV en de KNHS blijft.

 

Alle leden die ondanks vier uitnodigingen niet voor 1 december 2017 hebben gekozen voor gecombineerd lidmaatschap van de MRV en de KNHS zijn nu afgemeld als lid en omgezet tot sympathisant van de MRV. Eventueel kunnen zij alsnog (opnieuw) lid worden door zich aan te melden via de website. De voordelen van lidmaatschap van de MRV en de KNHS nogmaals op een rij:

 

  • periodieke nieuwsberichten van de MRV
  • vier keer per jaar Paard&Sport Magazine van de KNHS
  • korting op vele evenementen en paardensportartikelen (klik hier)
  • aanvullend verzekerd op, naast en rondom het paard (klik hier)
  • de mogelijkheid om in DT-Rij deel te mogen nemen aan en op militaire wijze de jury te mogen groeten op alle onder auspiciën van de MRV en/of de KNHS georganiseerde wedstrijden
  • de mogelijkheid om aan (de selectiewedstrijden voor) KNHS-(regio)kampioenschappen deel te mogen nemen in de regio Utrecht of in de regio van je woonplaats
  • de mogelijkheid tot 31 december 2017 om het SRR-Ruiterbewijs in het KNHS-Ruiterbewijs om te zetten.

 Huzaar Jan van Meeteren behaalde het Militair Ruiterbewijs in 2012 in Hardenberg en rijdt sinds 2010 bij het Cavalerie Ere-Escorte, waaronder sinds 2016 als ordonnans-trompetter