17 november 2023  
Controleer nu je gegevens (lid MRV+KNHS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het verleden heb je je aangemeld als lid van (een regionale afdeling van) de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV), of ben je als deelnemer aan een activiteit geregistreerd bij de MRV, de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR) of een andere aan de MRV gelieerde organisatie. Via de MRV ben je ook lid van de KNHS (klik hier).

 

De MRV en de SMR maken gebruik van het relatiebeheersysteem Captain, dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf je persoonlijke gegevens actualiseren. Iedereen is daarin opgenomen als militair lid, gastlid, erelid of sympathisant. De gebruikersnaam voor je persoonlijke gegevens is:

 

  • gebruikersnaam:    individueel verzonden

 

Hiermee kun je zelf je gegevens wijzigen, een pasfoto uploaden of je afmelden. Ga hiervoor naar de Login op www.militaireruitersport.nl of klik hier:

 

 

Vervolgens kun je je gegevens controleren en aanpassen:

 

  • gebruikersnaam en wachtwoord
  • algemene persoonsgegevens en pasfoto
  • contactgegevens: e-mail, telefoon
  • bezoek- en postadres
  • militaire gegevens: rang; krijgsmachtdeel; wapen of dienstvak
  • hippische gegevens bij de MRV, de SMR en/of de KNHS.

 

Controleer met name je e-mailadres, want de MRV en de SMR communiceren schriftelijk alleen per e-mail. Onder Mijn groepen kun je aangeven als je geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen.

 

Let op: als je je gegevens wijzigt, worden deze niet automatisch aan de KNHS doorgegeven. Geef wijzigingen dus zelf aan de KNHS door.

 

Heb je het Militair Ruiterbewijs standaard, in Zilver of in Goud behaald? Controleer dan ook of je gegevens goed zijn verwerkt in de Eregalerij.

 

Kijk op www.militaireruitersport.nl voor meer informatie over de MRV en op www.militairruiterbewijs.nl voor meer informatie over de SMR.

 Ritmeester Maarten Thijs en overste Corstiaan de Haan bij de bereden be√ędiging bij het Regiment Huzaren Prinses Catharina-Amalia op Landgoed Voorlinden op 17 september 2023