13 december 2019  
Oproep en toestemming foto's nieuwsberichten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV) en de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR) nodigen alle ruiters die ooit het Militair Ruiterbewijs (MRb), in Zilver (MRbZ) of Goud (MRbG) hebben behaald, militair kampioen of bestuurslid zijn geweest uit om, voor zover er nog nooit afbeelding van hen in een nieuwsbericht is geplaatst, beeldmateriaal aan te leveren. 

 

Klik op de onderstaande links voor alle:

 

 

In deze lijsten is waar van toepassing een onderstreepte link opgenomen naar een nieuwsbericht waarin ooit een afbeelding van hen is geplaatst. Het streven is om iedereen die daar prijs op stelt de mogelijkheid te geven minimaal éénmaal in een nieuwsbericht over de militaire ruitersport te plaatsen. De foto wordt dan ook in de fotocaroussel opgenomen.

 

Sta je vermeld in een van deze lijsten, maar heb je nog nooit in een bericht gestaan? Stuur dan beeldmateriaal van zo hoog mogelijke resolutie, liefst in kleur, naar redactie@militaireruitersport.nl. De foto dient in uniform te zijn, idealiter te paard. Ook foto's uit de oude doos zijn welkom.

 

Een voorwaarde is dat het formaat in de caroussel past en dat de ruiter of combinatie in correct tenue en houding is afgebeeld. Raadpleeg hiervoor de etiquette voor de bereden militair.
 

Vorig jaar is de privacywetgeving AVG in werking getreden. De MRV heeft gecommuniceerd hoe zij hiermee omgaat (klik hier) en hier een paragraaf over opgenomen in het Huishoudelijk Reglement. Staat je foto in de caroussel of elders op de website, maar wil je deze niet langer gepubliceerd zien? Stuur dan bericht naar redactie@militaireruitersport.nl.

 Kapitein Rick Beekhuis behaalde het Militair Ruiterbewijs als cadet in Hardenberg, 2006