12 mei 2022  
Vrijwilligers gezocht voor Outdoor Gelderland, startplekken mogelijk beschikbaar, NMKR Dressuur en Springen verplaatst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outdoor Gelderland

 

Outdoor Gelderland is een jaarlijks internationaal hippisch evenement waar topsport en paardensportliefhebbers samenkomen. Er worden wedstrijden verreden in de disciplines dressuur en springen. Elk jaar wordt dit evenement door meer dan 30.000 mensen bezocht. De eerste editie van Outdoor Gelderland vond in 2005 plaats op Landgoed Middachten in De Steeg. Dit jaar vindt Outdoor Gelderland van 15 t/m 19 juni 2022 plaats op het terrein van Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender.

 

Outdoor Gelderland stelt aan drie springruiters van de MRV 'Te Paard!' startplaatsen ter beschikking. De organisatie is hiertoe bereid  als leden van de MRV als vrijwilliger op de volgende momenten beschikbaar zijn:

 

  • minimaal 5 vrijwilligers die zondagavond 19 juni helpen met afbreken
  • minimaal 5 vrijwilligers die maandag 20 juni helpen met afbreken.

 

Vrijwilligers die op beide dagen (19 en 20 juni) kunnen helpen hebben de voorkeur van de organisatie. Zondagmiddag 19 juni mogen de vrijwilligers de Grote Prijs kijken vanuit de loge.

 

De toekenning van de startplaatsen zal plaatsvinden door de ruitersportcoördinator springen van de MRV, Wachtmeester (R) der Cavalerie Camiel van Ulden. Kandidaten moeten in ieder geval voldoen aan de eisen die de organisatie stelt aan deelname voor de betreffende klassen. Als aan u een startplek wordt aangeboden, zijn dit de starttijden:

 

  • woensdag 15 juni 2022 (ochtend) klasse L klassiek met barrage
  • vrijdag 17 juni 2022 (middag) klasse M klassiek met barrage
  • zaterdag 18 juni 2022 (ochtend) klasse Z klassiek met barrage.

 

U kunt zich tot uiterlijk 17 mei als vrijwilliger aanmelden bij Wachtmeester 1 van de Koninklijke Marechaussee Daphne Mol via d.mol@mindef.nl.

 

Verplaatsing NMKR Dressuur en Springen

 

Ter bevordering van de deelname op voldoende niveau van leden van de MRV aan het Nationaal Militair Kampioenschap Ruitersport Dressuur en Springen, heeft het bestuur van de MRV besloten dit kampioenschap te verplaatsen naar vrijdag 9 september 2022. 

 

 

 

 

 

 hindernis op Outdoor Gelderland 2018