18 juni 2021  
Galafeest 23 oktober meer dan 50% overtekend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De inschrijving voor het Gala ter gelegenheid van 135 jaar Militaire Ruitersport en 65 jaar Militaiare Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV) op zaterdag 23 oktober in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam is nu gesloten.

 

De belangstelling is groot: de inschrijving sloot ruim 50% boven het oorspronkelijke aantal van 100 plaatsen. Daarom is in overleg met de Koninklijke IGC besloten om de omvang van het Gala te vergroten tot het organisatorisch maximum van 150.

Vervolgens heeft het organiserend comité een selectie van 150 gasten gemaakt en een reservelijst opgesteld. Daarbij is rekening gehouden met onder andere: ereleden, erepenningdragers en militair kampioenen; inzet als bestuurslid of vrijwilliger voor de MRV, regionale afdelingen, gelieerde of geassocieerde organisaties; actief ruiterschap en status Militair Ruiterbewijs; en jaren lidmaatschap.

 

Alle 150 personen aan wie plaatsen zijn toegewezen, hebben een e-mail van de secretaris van de MRV ontvangen met het verzoek om de kosten van €100 per persoon uiterlijk donderdag 1 juli te voldoen. Waar van toepassing maken gasten die de reservering van de toegewezen plaatsen niet door tijdige vooruitbetaling zekerstellen plaats voor gasten op de reservelijst.

 

Klik hier voor een virtueel bezoek aan de Koninklijkle IGC en hier voor meer informatie over het Gala. Er komen gasten van alle krijgsmachtdelen, all ranks, van soldaat tot generaal. We zien ernaar uit u die avond te verwelkomen!

 

Met hippische groet,

 

het organiserend comité:


Majoor van de Koninklijke Luchtmacht Cornelie op ten Noort,
Majoor (R) der Huzaren Elias Woudenberg.

 De MRV organiseert een galafeest op zaterdag 23 oktober in de Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam ter gelegenheid van 135 jaar Militaire Ruitersport