1 juni 2021  
Last call: galafeest 23 oktober inmiddels 90% vol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de leden, bestuursleden en ereleden van de landelijke en regionale afdelingen, gelieerde en geassocieerde organisaties van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV)Kind reminder: as. zaterdag 5 juni sluit de inschrijving voor het Gala ter gelegenheid van 135 jaar Militaire Ruitersport en 65 jaar MRV.

 

Het feest vindt plaats op zaterdag 23 oktober in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam. De belangstelling is groot: de intekenlijst is inmiddels voor 90% vol. Er komen gasten van alle krijgsmachtdelen, all ranks, van soldaat tot generaal.

Vanwege de grote belangstelling onderzoekt de MRV de mogelijkheid om het maximumaantal van 100 gasten te verhogen. Er zijn op dit moment dus nog minimaal tien plaatsen.

Klik hier voor een virtueel bezoek aan de Koninklijkle IGC, hier voor meer informatie over het Gala en hier voor het aanmeldformulier. De inschrijving sluit as. zaterdag 5 juni om 21:00. 

   

  We hopen u te verwelkomen!

   

  Met hippische groet,

   

  het organiserend comité:

  Majoor van de Koninklijke Luchtmacht Cornelie op ten Noort,
  Majoor (R) der Huzaren Elias Woudenberg.

     De MRV nodigt uit voor een galafeest op zaterdag 23 oktober in de Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam ter gelegenheid van 135 jaar Militaire Ruitersport