17 november 2023  
Controleer nu je gegevens (sympathisant MRV)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het verleden heb je je aangemeld als lid van (een regionale afdeling van) de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV), of ben je als deelnemer aan een activiteit geregistreerd bij de MRV, de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR) of een andere aan de MRV gelieerde organisatie.

 

Bij de aansluiting op de KNHS in 2017 (klik hier), of daarna, heb je geopteerd om geen lid te blijven van de MRV+KNHS. Sindsdien ben je omgezet tot sympathisant, net als alle gastleden die niet voldeden aan de statutaire vereisten voor gastlidmaatschap.

 

De MRV en de SMR maken gebruik van het relatiebeheersysteem Captain, dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf je persoonlijke gegevens actualiseren. Iedereen is daarin opgenomen als militair lid, gastlid, erelid of sympathisant. De gebruikersnaam voor je persoonlijke gegevens is:

 

  • gebruikersnaam:    individueel verzonden

 

Hiermee kun je zelf je gegevens wijzigen, een pasfoto uploaden of je afmelden. Ga hiervoor naar de Login op www.militaireruitersport.nl of klik hier:

 

 

Vervolgens kun je je gegevens controleren en aanpassen:

 

  • gebruikersnaam en wachtwoord
  • algemene persoonsgegevens en pasfoto
  • contactgegevens: e-mail, telefoon
  • bezoek- en postadres
  • militaire gegevens: rang; krijgsmachtdeel; wapen of dienstvak
  • hippische gegevens bij de MRV en/of de SMR.

 

Controleer met name je e-mailadres, want de MRV en de SMR communiceren schriftelijk alleen per e-mail. Onder Mijn groepen kun je aangeven als je geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen.

 

Heb je het Militair Ruiterbewijs standaard, in Zilver of in Goud behaald? Controleer dan ook of je gegevens goed zijn verwerkt in de Eregalerij.

 

Wil je alsnog of opnieuw lid worden van de MRV+KNHS? Meld je dan aan via de website.

 

Kijk op www.militaireruitersport.nl voor meer informatie over de MRV en op www.militairruiterbewijs.nl voor meer informatie over de SMR.

 Wachtmeester Fay Lokollo-Surjandi behaalde het Militair Ruiterbewijs in 2021 op Any Dale Hippique in Muiderberg