9 februari 2019  
Inschrijving dressuurwedstrijd Amersfoort open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar worden op Militair Ruitersportcentrum Marcroix (MRC) in Amersfoort zeven KNHS-dressuurwedstrijden georganiseerd, zowel indoor als outdoor. 

 

Alle wedstrijden worden verreden in de klassen BB tot en met ZZ-Licht. Geüniformeerden worden aangemoedigd deel te nemen. Vanuit deze gedachte wordt op zondag 24 maart onder auspiciën van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' een militaire rubriek toegevoegd met extra prijzen. De inschrijving voor deze wedstrijd is nu open. 

 

Eerste luitenant (R) der Huzaren drs. Alexander Knottenbelt, voorzitter afdeling Amersfoort: 'Deze wedstrijd is een mooie aanvulling op de militaire ruitersportkalender. De centrale ligging en goede sfeer maken het voor zowel het paard als de militaire dressuurruiter plezierig om deel te nemen'.

 

De militaire rubriek wordt verreden volgens de regels van de KNHS. Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per proef. Klik hier voor het vraagprogramma; aanmelden kan via MijnKNHS. Ruiters zonder KNHS-startpas kunnen hors concours starten en zich aanmelden via info@rvmarcroix.nl. Voor deelname gelden de aanvullende regels voor deelname aan examens en wedstrijden (klik hier) en de etiquette voor de bereden militair (klik hier).

 

De zeven dressuurwedstrijden vinden dit plaats op:

 

   indoor

  • zondag 24 februari 2019
  • zondag 24 maart 2019

 

   outdoor

  • zondag 14 april 2019
  • zondag 16 juni 2019
  • zondag 14 juli 2019
  • zondag 25 augustus 2019
  • zondag 22 september 2019.

 

Klik hier voor de toegangsregeling tot de Bernhardkazerne en het MRC in Amersfoort, de bakermat van de militaire ruitersport.

 Wachtmeester Nicky Quaak met Antalya tijdens een onderlinge militaire dressuurwedstrijd