21 april 2018  
Controleer nu je gegevens (sympathisant MRV)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het verleden was je lid van (een regionale afdeling van) de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV), of heb je deelgenomen aan een activiteit van de MRV, de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR) of een andere aan de MRV gelieerde organisatie.

 

Vorig jaar heb je kunnen kiezen om lid te blijven van de MRV en te worden van de KNHS (klik hier). Aangezien de MRV geen bevestigende reactie van je heeft ontvangen, ben je omgezet tot sympathisant. Ook alle gastleden die niet voldeden aan de statutaire vereisten voor gastlidmaatschap zijn omgezet tot sympathisant.

 

De MRV en de SMR maken gebruik van het relatiebeheersysteem Captain, dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf je persoonlijke gegevens actualiseren. Iedereen is daarin opgenomen als militair lid, gastlid, erelid of sympathisant. De gebruikersnaam voor je persoonlijke gegevens is:

 

  • gebruikersnaam:      (persoonlijk verzonden)

 

Hiermee kun je zelf je gegevens wijzigen, een pasfoto uploaden of je afmelden. Ga hiervoor naar de Login op www.militaireruitersport.nl of klik op deze knop:

 

                      

 

Vervolgens kun je je gegevens controleren en aanpassen:

 

  • gebruikersnaam en wachtwoord
  • algemene persoonsgegevens en pasfoto
  • contactgegevens: e-mail, telefoon
  • bezoek- en postadres
  • militaire gegevens: rang; krijgsmachtdeel; wapen of dienstvak
  • hippische gegevens bij de MRV en/of de SMR.

 

Controleer met name je e-mailadres, want de MRV en de SMR communiceren schriftelijk alleen per e-mail. Onder Mijn groepen kun je aangeven als je geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen.

 

Heb je het Militair Ruiterbewijs standaard, in Zilver of in Goud behaald? Controleer dan ook of je gegevens goed zijn verwerkt in de Eregalerij.

 

Wil je alsnog of opnieuw lid worden van de MRV en de KNHS? Meld je dan aan via de button Aanmelden > als nieuw lid op de website.

 

Kijk op www.militaireruitersport.nl voor meer informatie over de MRV en op www.militairruiterbewijs.nl voor meer informatie over de SMR.

 Matroos Monica Schagen behaalde het Militair Ruiterbewijs in 2007 in Hardenberg