2 januari 2024  
Uitnodiging: Nieuwjaarslunch 14 januari 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de ereleden, leden en sympathisanten
van de landeljike en regionale afdelingen,
gelieerde en geassocieerde organisaties

van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!'

 

 

Geachte %_MILITAIRE_AANHEF%,

beste %_VOORNAAM%,


Graag nodig ik je namens het bestuur van de Militaire Ruitersport-vereniging 'Te Paard!' en mede namens de afdeling Amsterdam uit voor de Nieuwjaarslunch 2024.

 

Deze wordt gehouden op zondag 14 januari van 11.00 tot 15.00 uur op de thuisbasis van de afdeling Amsterdam, manege Any Dale Hippique aan de Googweg 9A in Muiderberg.
 

Dit jaar is gekozen voor deze locatie in combinatie met een oefening van de Nederlandse Vereniging voor Bereden Wapenvaardigheid ‘Saint Georges’ (NVBW).

 

Bovendien kunnen zeer ervaren ruiters deelnemen aan een clinic bereden wapenvaardigheid onder leiding van Wachtmeester 1 (R) der Cavalerie Arjen de Jong (kosten: €25,00 met eigen paard; €27,50 met huurpaard; minimaal vijf deelnemers).


Het programma voor de dag:

  • 11:00 uur: oefening van de NVBW
  • 12:00 uur: clinic bereden wapenvaardigheid
  • 13:00 uur: lunch en toost op het nieuwe jaar
  • 15:00 uur: einde.

 

De ruim 900 leden en sympathisanten van de MRV komen van alle krijgsmachtdelen en uit heel Nederland. De Nieuwjaarslunch is een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken; je komst wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Er zijn geen kosten verbonden aan de lunch; het aantal beschikbare plaatsen wordt toegekend op basis van eerste aanmelding. Tenue: DT-1, DT-Rij of tenue de ville.

 

Tijdens de Nieuwjaarslunch kijk ik graag samen vooruit naar 2024. Ik hoop je  zondag 14 januari te mogen begroeten en met elkaar te toosten op wederom een fantastisch jaar voor de militaire ruitersport.

 

R.s.v.p. voor zondag 7 januari 20:00: 

  • klik hier om je aan te melden voor de Nieuwjaarslunch
  • klik hier om je aan te melden voor de clinic bereden wapenvaardigheid.

 

Met vriendelijke groet,

 

Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!'

de voorzitter

 

 

 

Frits van Dooren

Brigadegeneraal der Grenadiers b.d

 Een peloton ruiters van het Cavalerie Ere-Escorte tijdens de oefendagen voor Prinsjesdag op Renbaan Duindigt in Wassenaar