19 april 2021  
MRV biedt dit lustrumjaar manchetknopen aan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar vieren zowel de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV) als het KMSV-Fonds een lustrum. Deze maand is het 135 jaar geleden dat de Koninklijke Militaire Sportvereeniging (KMSV), de voorganger van de MRV en het KMSV-Fonds, in 1886 werd opgericht. Daarmee bestaat niet alleen de militaire, maar ook in bredere zin de georganiseerde ruitersport in Nederland 135 jaar. De MRV zelf bestaat 65 jaar en viert haar 13e lustrum.

 

Ter ere van dit lustrumjaar biedt de Afdeling 's Gravenhage van de MRV de leden van de MRV de mogelijkheid om manchetknopen met het logo van de MRV aan te schaffen. De zilverkleurige metalen manchetknopen kosten €20 per paar en kunnen via een inschrijfformulier worden besteld (klik hier). Indien gewenst worden de manchetknopen per post toegestuurd.

 

21.04.19 MRV manchetknopen

 

Binnenkort volgt een nieuwsbericht over jubileumactiviteiten, die vanwege coronamaatregelen geen doorgang hebben kunnen vinden en/ of opnieuw zijn gepland in het najaar. Dit zijn de jubileumrit en het jubileumdiner.