3 januari 2020  
Uitnodiging: Nieuwjaarsborrel 19 januari 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de ereleden, leden en sympathisanten
van de landeljike en regionale afdelingen,
gelieerde en geassocieerde organisaties

van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!'

 

 

 

Graag nodig ik je namens het bestuur van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' uit voor de Nieuwjaarsborrel 2020.

 

Deze wordt gehouden op zondag 19 januari 2020 van 17.00 tot 19.00 uur op Hippisch Centrum Muiderberg (HCM) aan de Googweg 9a in Muiderberg.
 

Dit is de thuisbasis van de afdeling Amsterdam en de Nederlandse Vereniging voor Bereden Wapenvaardigheid. Twee vliegen in een klap als het gaat om onze afdelingen, gelieerden en geassocieerden. Met deze keuze geven we meer inhoud aan ons streven om nog meer naar onze leden toe te komen. Bovendien hebben we op deze civiele locatie niet te maken met de strenge toegangsregelingen op kazernes, wat hopelijk de opkomst begunstigt.

Onze ruim 800 leden en sympathisanten komen van alle krijgsmachtdelen en uit heel Nederland. De Nieuwjaarsborrel is een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken. De opkomst vorig jaar was groot; hopelijk kunnen we deze dit jaar nog overtreffen. Je komst wordt zeer op prijs gesteld. Tenue: DT-1, DT-Rij of tenue de ville.

 

Tijdens de borrel is een bijzondere hippische activiteit gepland; dit jaar iets anders dan in 2019. Daarnaast kijk ik graag samen vooruit naar 2020, waarin we weer het nodige van plan zijn. Ik hoop je op 19 januari te mogen begroeten en met elkaar te toosten op wederom een fantastisch jaar voor de militaire ruitersport!

 

R.s.v.p. voor woensdag 15 januari via deze link.

 

Met vriendelijke groet,

 

Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!',

de voorzitter

 

 

 

Hans van der Louw

Generaal-majoor der Fuseliers b.d. en

Adjudant-generaal i.b.d. van Z.M. de Koning

 Generaal Hans van der Louw, voorzitter van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!', nodigt uit voor de Nieuwjaarsborrel op zondag 19 januari 2020 op Hippisch Centrum Muiderberg