24 november 2019  
Selectie Jumping Amsterdam 2020 nu open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV) heeft opnieuw (voor de komende editie: vier) startplekken voor haar leden gekregen voor Jumping Amsterdam 2020: één per klasse L, M, Z en ZZ. Dit is te danken aan het feit dat het Dienstencentrum Personeelslogistiek (DCPL) van het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) deze wedstrijd benut om Defensie te presenteren naar de deelnemers en het publiek.

 

MRV-leden kunnen zich voor deze vier startplekken kwalificeren door deel te nemen aan het jaarlijkse Kerstconcours van Stal Groenendaal in Bunschoten, op zaterdag 21 december (selectie M, Z en ZZ) en 22 december 2019 (selectie L). De hoogst geklasseerde militaire ruiter per rubriek tijdens deze wedstrijd plaatst zich voor de nationale wedstrijd in dezelfde rubriek tijdens Jumping Amsterdam op donderdag 23 januari 2020 in de RAI in Amsterdam.

 

Meld je aan via MijnKNHS; geef daarbij onder opmerkingen duidelijk aan dat je voor de militaire selectie start. De inschrijving sluit 14 december 2019, maar geadviseerd wordt om zo spoedig mogelijk in te schrijven. Ruiters dienen uiteraard in uniform te rijden. Neem voor eventuele vragen contact op met de wedstrijdcoördinator van de MRV, Majoor van de Koninklijke Luchtmacht Cornelie op ten Noort, of met het wedstrijdsecretariaat van Stal Groenendaal, Monique Verhagen.

 

Klik hier voor foto's van de deelname aan Jumping Amsterdam op 24 januari 2019.Opperwachtmeester Stephanie Gog met Dolando boven de hindernis in klasse Z op Jumping Amsterdam 2019 (foto: majoor Paul de Vries)