6 januari 2019  
Uitnodiging: Nieuwjaarsborrel 20 januari 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de leden, bestuursleden, ereleden en sympathisanten
van regionale afdelingen, gelieerde en geassocieerde organisaties

van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!'

 

 

 

 

Na de save the date begin december nodig ik u hierbij namens het bestuur van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' uit voor de Nieuwjaarsborrel 2019.

 

Deze wordt gehouden over twee weken, op zondag 20 januari 16:00-18.00 op Militair Ruitersportcentrum Marcroix op de Bernhardkazerne aan de Barchman Wuytierslaan 198 in Amersfoort - de bakermat van de militaire ruitersport.

 

Onze ruim 800 leden en sympathisanten komen van alle krijgsmachtdelen en uit heel Nederland. De Nieuwjaarsborrel is een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken. Uw komst wordt zeer op prijs gesteld. Tenue: DT-1 of tenue de ville. Klik hier voor de toegangsregeling tot de Bernhardkazerne.

 

Tijdens de borrel is er een bijzondere hippische activiteit, die u niet mag missen. Ik hoop u op 20 januari te mogen begroeten op de thuisbasis van onze vereniging en samen met u te toasten op een fantastisch jaar voor de militaire ruitersport!

 

R.s.v.p. voor aanstaande vrijdag 11 januari via deze link.

 

Met vriendelijke groet,

 

Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!',

de voorzitter

 

 

 

Hans van der Louw

Generaal-majoor der Fuseliers b.d. en

Adjudant-generaal i.b.d. van Z.M. de Koning

 



Generaal Hans van der Louw, voorzitter van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!', nodigt u uit voor de Nieuwjaarsborrel op zondag 20 januari 2019 op het Militair Ruitersportcentrum in Amersfoort