23 oktober 2018  
Springen: Twente, Kerst en Jumping Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


14 november: Militaire Indoor Springen Saasveld

Op woensdag 14 november wordt een militaire indoorwedstrijd georganiseerd in Saasveld (Twente). Deze vindt plaats tijdens de Twentse Ruiterdagen, een springevenement van internationale allure waarbij meer dan 1.000 deelnemers aan start komen. Klik hier voor het programma van de Twentse Ruiterdagen en hier voor de Militaire Indoor Springen.

 

De wedstrijd is open voor actief dienende en voormalige beroepsmilitairen en reservisten, personeel van het Koninklijk Staldepartement, civiele medewerkers van Defensie en overige geüniformeerden en leden van de MRV. Bovendien mag ieder een civiele introducé meenemen.

 

Er kan worden gestart in de klassen BB tot en met ZZ en er kunnen twee parcoursen worden gereden: een tweefasen- en een progressief parcours. De prijsuitreiking volgt na iedere rubriek. Het is mogelijk zonder startpas deel te nemen. Klik hier voor vragen en om je aan te melden. Als je een startpas hebt kun je je ook aanmelden via MijnKNHS.

 

Deze wedstrijd telt mee voor de nieuwe springcompetitie van de MRV. Meer informatie hierover volgt.

 

23 december: Kerstconcours, selectie Jumping Amsterdam

Op zondag 23 december vindt in Bunschoten het jaarlijkse Kerstconcours Groenendaal plaats. Tijdens deze wedstrijd kunnen militairen zich plaatsen voor Jumping Amsterdam op 24 januari 2019 in de RAI in Amsterdam. In de klassen L t/m ZZ zijn er per klasse drie tickets te vergeven.

 

Klik hier om je aan te melden onder vermelding van combinatienummer, klasse en naam, onder vermelding dat je voor de militaire selectie start. De inschrijving sluit 15 december. Klik hier voor de selectieprocedure voor Jumping Amsterdam.

 Luitenant Demelza Cannemeijer-Goossens behaalde het Militair Ruiterbewijs in Goud in 2013 en werd op 18 oktober ad interim benoemd tot tweede wedstrijdcoördinator van de MRV