28 juli 2017  
Controleer nu je persoonlijke gegevens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geachte %_MILITAIRE_AANHEF%,

beste %_VOORNAAM%, 

 

In het verleden heb je je aangemeld als lid van (een regionale afdeling van) de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV), of ben je als geïnteresseerde of deelnemer geregistreerd bij de MRV, de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR) of een andere aan de MRV gelieerde organisatie. 

 

De MRV en de SMR maken voor het ledenbeheer gebruik van Captain, een systeem dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf je persoonlijke gegevens actualiseren of verwijderen.

 

De MRV heeft de contacten van de MRV en de SMR opgenomen als militair lid, gastlid, erelid of sympathisant. Contacten waarvan niet bekend is of zij lid zijn van een regionale afdeling zijn bij de landelijke vereniging ingedeeld.

 

De gebruikersnaam voor je persoonlijke pagina is:

 

  • gebruikersnaam:   (persoonlijk verzonden)

 

Hiermee kun je zelf je gegevens wijzigen, een pasfoto uploaden of je afmelden. Ga hiervoor naar de Login op www.militaireruitersport.nl of klik op deze knop: 

 

                      

 

Vervolgens kun je je gegevens controleren en aanpassen:

 

  • gebruikersnaam en wachtwoord
  • algemene persoonsgegevens en pasfoto
  • contactgegevens: e-mail, telefoon
  • bezoek- en postadres
  • militaire gegevens: rang; krijgsmachtdeel; wapen of dienstvak
  • hippische gegevens bij de MRV en de KNHS
  • hippische gegevens bij de SMR.

 

Controleer met name je e-mailadres, want de MRV en de SMR communiceren schriftelijk alleen per e-mail. Onder Mijn groepen kun je aangeven als je geen nieuwsberichten wilt ontvangen.

 

Heb je het Militair Ruiterbewijs standaard, in Zilver of in Goud behaald? Controleer dan ook of je gegevens goed zijn verwerkt in de Eregalerij.

 

Kijk op www.militaireruitersport.nl voor meer informatie over de MRV en op www.militairruiterbewijs.nl voor meer informatie over de SMR.

 Ritmeester John Kapteijn van het Regiment Wielrijders behaalde in een ver verleden het Militair Ruiterbewijs en is verbonden aan het Cavalerie Ere-Escorte