10 juni 2016  
Controleer nu je persoonlijke gegevens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het verleden heb je je aangemeld als lid van (een regionale afdeling van) de Militaire Ruitersportvereniging ‘Te Paard!’ (MRV), of ben je als geïnteresseerde of deelnemer geregistreerd bij de MRV, de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR) of een andere aan de MRV gelieerde organisatie. 

 

De MRV en de SMR maken voor hun ledenbeheer gebruik van Captain, een systeem dat ook in NOC*NSF-verband wordt gebruikt. Hiermee kun je zelf te allen tijde je persoonlijke gegevens actualiseren of verwijderen.

 

Daarbij heeft de MRV alle contacten van de MRV en de SMR opgenomen als militair lid, gastlid, erelid of donateur. Contacten waarvan niet bekend is of zij lid zijn van een regionale afdeling zijn om administratieve redenen als niet-betalend gastlid van de landelijke vereniging aangemerkt.

 

De gebruikersnaam voor je persoonlijke pagina in Captain is:

 

  • gebruikersnaam  (persoonlijk verzonden)

 

Als je je wachtwoord niet meer bij de hand hebt kun je dit opnieuw instellen door hier te klikken.

 

Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je zelf je persoonlijke gegevens wijzigen, je pasfoto uploaden of je afmelden voor lidmaatschap en nieuwsbrieven. Ga hiervoor naar de Login op www.militaireruitersport.nl of klik op de knop hieronder.  

 

                      

 

Vervolgens kun je je gegevens controleren en waar van toepassing aanpassen in de volgende menuvelden:

 

  • inlognaam en/of wachtwoord
  • algemene persoonsgegevens en pasfoto
  • contactgegevens privé en/of werk
  • bezoek- en.of postadres
  • militaire gegevens
  • hippische gegevens bij de MRV en/of KNHS
  • hippische gegevens bij de SMR.

 

Controleer met name ook je e-mailadres, want om tijd, kosten en papier te sparen communiceren de MRV en de SMR schriftelijk alleen per e-mail. Onder Mijn groepen kun je selecteren of je nieuwsberichten wilt ontvangen.

 

Heb je het Militair Ruiterbewijs, het Militair Ruiterbewijs in Zilver of in Goud behaald? Controleer dan ook of je gegevens goed zijn verwerkt in de Eregalerij van de Stichting Militair Ruiterbewijs.

 

Kijk op www.militaireruitersport.nl voor meer informatie over de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' en op www.militairruiterbewijs.nl voor meer informatie over de Stichting Militair Ruiterbewijs.

 Kapitein Bram van der Ree behaalde het Militair Ruiterbewijs in 2011 en is bestuurslid van de zeer actieve afdeling 't Harde