16 april 2016  
Inschrijving springwedstrijd 't Harde nu open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 28 mei 2016 organiseert de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV), afdeling ’t Harde een springwedstrijd op de Manege Korps Rijdende Artillerie in 't Harde.

 

De wedstrijd wordt verreden volgens de reglementen van de KNHS; ruiters met een startpas kunnen winstpunten behalen. Er kan worden gestart in de klassen BB-ZZ; in iedere klasse is ruimte voor 52 starts. Voor (militaire) ruiters zonder startpas is er de mogelijkheid om in klasse BB te starten. In iedere klasse wordt een militaire ranglijst opgemaakt.

 

Majoor der Rijdende Artillerie Jan Pieter Tiedink, vicevoorzitter afdeling 't Harde: 'Na de springwedstrijd van afgelopen jaar met bijna 100 starts is ons doel om de wedstrijd in dit jubileumjaar opnieuw tot een succes te maken. We streven naar een groot aantal militaire deelnemers en nodigen u van harte uit om uw krachten te meten in een breed deelnemersveld. Losspringen is binnen, op onze gloednieuwe bodem; de wedstrijd zelf is buiten, en wordt aangekleed met materieel en een static show van het Vuursteuncommando'.

 

Het parcours wordt gebouwd met een ingebouwde barrage. De aanvang van de eerste rubriek is om 10.00 uur. Kijk voor overige details op www.startlijsten.nl en www.knhs.nl.

 

Militair Ruiterbewijs in Zilver

Conform de regels voor het Militair Ruiterbewijs (klik hier) kwalificeren ruiters die het Militair Ruiterbewijs hebben behaald en op deze wedstrijd een winstpunt in B springen of hoger behalen voor het Militair Ruiterbewijs in Zilver.

 

Inschrijven    

Het inschrijfgeld bedraagt €10 per start. Militaire deelnemers dienen lid te zijn van de MRV (gratis aanmelden op www.militaireruitersport.nl) en kunnen zich aanmelden via mrvtharde@mindef.nl, www.startlijsten.nl of www.knhs.nl onder vermelding van rang, wapen of dienstvak en krijgsmachtdeel. De startlijsten en uitslagen worden gepubliceerd op www.startlijsten.nl. De inschrijving sluit 21 mei.

 Wachtmeester Matthijs van den Heuvel behaalde in 2014 het Militair Ruiterbewijs op de Manege Korps Rijdende Artillerie in 't Harde (foto: Dennis Boom)