10 oktober 2014  
Inschrijving Indoor Volkel nu open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 12 december 2014 wordt voor de tweede keer de militaire springwedstrijd Indoor Volkel georganiseerd op Ruitersportcentrum De Drie Linden in Zeeland (Noord-Brabant).

 

De organisatie van de springwedstrijd is in handen van de Vliegbasis Volkel, onder auspiciën van de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!'. De inschrijving is nu geopend.

 

In de klassen B en L kan voor winstpunten worden gereden. De rubrieken BB en B worden verreden over een klassiek parcours, gevolgd door een barrage met beoordeling op stijl. De rubrieken L, M en Z worden verreden over een klassiek parcours, gevolgd door een barrage op tijd.

 

In alle rubrieken wordt gereden om de Grote Prijs van Vliegbasis Volkel 2014, die wordt uitgereikt namens Kolonel-vlieger van de Koninklijke Luchtmacht Peter Tankink, commandant Vliegbasis Volkel.

 

Het geplande programma in het kort:

 

  • 10:00 uur: aanvang klasse BB, overige klassen aansluitend
  • 12:00 uur: lunch, beschikbaar gesteld door de Vliegbasis Volkel
  • 15:30 uur (schatting): laatste prijsuitreiking.

 

De prijsuitreiking vindt plaats te paard aansluitend aan iedere rubriek.

 

Klik hier voor het vraagprogramma. Deelnemers kunnen zich door middel van het KNHS-inschrijfformulier (klik hier) inschrijven bij Sergeant 1 van de Koninklijke Luchtmacht Emily Sanders via esc.sanders@mindef.nl. De startlijsten en uitslagen worden gepubliceerd op www.startlijsten.nl.

 

Sergeant Emily Sanders: 'Dit wordt alweer het vierde hippische event dat namens de Vliegbasis Volkel wordt georganiseerd. Het enthousiasme onder de deelnemers is groot. We hopen net als vorig jaar op een grote opkomst vanuit alle krijgsmachtdelen!'.

 Majoor Wilbert Dam is een van de springruiters bij de Koninklijke Luchtmacht