8 februari 2013  
Inschrijving Indoorwedstrijd Amersfoort open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV), afdeling Amersfoort organiseert op zondag 10 maart 2013 voor de derde maal de Militaire Indoorkampioenschappen Springen op Militair Ruitersportcentrum Marcroix op de Bernhardkazerne aan de Barchman Wuytierslaan 198 in Amersfoort. 


Deze onderlinge militaire springwedstrijd wordt verreden volgens de regels van de KNHS; ruiters met een KNHS-startpas kunnen voor winstpunten rijden. Er kan worden gereden in de klassen BB, B (Rijstijlparcours), L, M, Z en ZZ. Deelname staat open voor leden van de MRV, beroepsmilitairen, reservisten en leden van de Dienst Koninklijk Huis. Militairen dienen in correct militair rijtenue deel te nemen. Het vraagprogramma staat op de website van de KNHS.

 

Dagindeling zondag 10 maart 2013:

 

  • 12.00 uur ontvangst
  • 13.00 uur aanvang wedstrijd
  • 16.00 uur borrel
  • 17.00 uur slot & prijsuitreiking

 

Het inschrijfgeld bedraagt €10 per start. Klik hier voor het inschrijfformulier; deelnemers dienen dit uiterlijk zondag 3 maart 2013 in te sturen naar mrv@mrc-marcroix.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eerste luitenant (R) der Huzaren Alexander Knottenbelt (akb@karalex.nl of 06-23160198). Bij aankomst dient u zich bij de wacht te legitimeren (paspoort of rijbewijs) om toegang te krijgen tot de kazerne en de manege. Ook partners en kinderen zijn van harte welkom. Voor de kleineren is er een leuke speeltuin; ouderen kunnen ook de bosrijke omgeving verkennen. 

 

Brigadegeneraal b.d. Paul Kautz, voorzitter van de MRV: 'In 1988 zat ik zelf in de organisatie van het eerste Militaire Indoorkampioenschap op Manege Galderzicht in Rijsbergen. Er deden toen 24 combinaties in 10 équipes mee van de afdelingen Amersfoort, Rotterdam, de Koninklijke Militaire Academie en de Gele Rijders. In 1993 werd die wedstrijd voor het laatst gehouden. Ik vind het fantastisch dat de afdeling Amersfoort deze traditie weer heeft opgepakt. Ik wens de organisatie en de ruiters veel succes en hoop dat we nog vele jaren te gast mogen zijn op Marcroix'.

 Overste Jeroen Teunissen, commandant Cavalerie Ere-Escorte en vice-voorzitter MRV, boven de sprong op het Militair Ruitersportcentrum in Amersfoort