6 april 2012  
NMK Dressuur + Springen: inschrijving geopend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag 8 juni 2012 worden de Nationaal Militair Kampioenschappen Dressuur en Springen (NMK/D+S) georganiseerd op het terrein van ‘Stal Groenendaal’ in Bunschoten. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV).  

 

Ruiters die het Militair Ruiterbewijs hebben behaald kunnen op basis van prestaties op het NMK/D+S het Militair Ruiterbewijs in Zilver behalen. De inschrijving is inmiddels geopend via nmk.secretariaat@gmail.com en sluit op 31 mei 2012. 

 

Ritmeester der Huzaren Wouter Jan Holleman, wedstrijdcoördinator MRV: "Dit jaar willen we de afgelopen jaren overtreffen op organisatorische aspecten en op individuele prestaties, zonder afbreuk te doen aan de saamhorigheid en gezelligheid. De indeling van de dag zal hetzelfde zijn als de voorgaande jaren. Door in de ochtend de M- en Z-dressuur en het springen (alle rubrieken) te organiseren hopen we rond de middag de Nationaal Militair Kampioenen bekend te kunnen maken.  

 

Hierdoor komt er tijdens de prijsuitreiking tijd vrij om het terrein om te bouwen voor de B- en L- dressuur, die in de middag verreden worden met aansluitend een eigen prijsuitreiking en een afsluitende borrel aangeboden door de MRV. Het aantal startende combinaties is ten opzichte van andere NMKs al jaren relatief groot. Wij hopen dit jaar natuurlijk ook op een hoge opkomst vanuit alle krijgsmachtdelen. Het enige wat we niet in de hand hebben is het weer, maar voor militairen kan een regenbuitje natuurlijk nooit een reden zijn om minder te presteren.  

 

Let op: vanaf 1 januari 2012 zijn startcoupons niet meer geldig. Bij de inschrijving dient een ingevuld KNHS-inschrijvingsformulier (klik hier) als bijlage te worden toegevoegd. Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd. Dit geldt ook voor de deelnemers die niet voor punten rijden".  

 Luitenant Anteun Oosterhoff, penningmeester van de MRV, behaalde het Militair Ruiterbewijs in 2010