25 mei 2012  
Inschrijving MRb-examen Hardenberg open

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 24 juni wordt op Manege Hoogenweg in Hardenberg een groot militair ruitersportevenement georganiseerd. Die dag kan het Militair Ruiterbewijs (MRb), het Militair Ruiterbewijs in Zilver (MRbZ) èn het Militair Ruiterbewijs in Goud (MRbG) worden behaald:

 

  • het Militair Ruiterbewijs tijdens het 2e MRb-examen van 2012
  • het Militair Ruiterbewijs in Zilver tijdens de 2e MRbZ-Caprilliproef van 2012, het Open Regionaal Militair Kampioenschap Eventing Noord-Oost, of een parallel daaraan georganiseerde, door de Stichting Militair Ruiterbewijs erkende onderlinge militaire eventingwedstrijd, waarbij de spronghoogte gelijk is aan klasse B en
  • het Militair Ruiterbewijs in Goud tijdens het Open Regionaal Militair Kampioenschap Eventing Noord-Oost, of een parallel daaraan georganiseerde, door de Stichting Militair Ruiterbewijs erkende onderlinge militaire eventingwedstrijd, waarbij de spronghoogte gelijk is aan klasse B. 

 

De rijproeven, examenregels en inschrijfformulieren voor het MRb-examen en de MRbZ-Caprilliproef zijn te vinden op www.militairruiterbewijs.nl. De inschrijving voor het MRb-examen en de MRbZ-Caprilliproef sluit zondag 10 juni 2012 19:00. Contactpersoon voor oefenen op Manege Hoogenweg is mw Jantje Dolfing.

 

Klik hier voor meer informatie over het Open Regionaal Militair Kampioenschap Eventing Noord-Oost 2012 en de onderlinge militaire eventingwedstrijd.

 

De overige data waarop dit jaar het Militair Ruiterbewijs, het Militair Ruiterbewijs in Zilver of het Militair Ruiterbewijs in Goud kan worden behaald zijn:  

 

 

De Stichting Militair Ruiterbewijs is opgericht met support van de drie Bereden Wapens: Artillerie, Cavalerie en Koninklijke Marechaussee. De examens staan open voor actief dienende en voormalige beroepsmilitairen en reservisten uit alle krijgsmachtdelen. Meer informatie op www.militairruiterbewijs.nl

 Overste jhr Jaap Boreel behaalde het Militair Ruiterbewijs op 20 mei 2012