10 december 2021  
Bestuurslid operationele zaken gezocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De Militaire Ruitersportvereniging 'Te Paard!' (MRV) beschikt samen met de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR, klik hier) sinds begin 2021 over een crosshindernis. Deze is mede gefinancierd door het KMSV-Fonds en de Stichting Militair Ruiterbewijs en ontworpen door Wachtmeester 1 (R) der Cavalerie ing. Erwin Wellner en Wachtmeester 1 der Koninklijke Marechaussee Rick van Hout.

 

De hindernis is bedoeld voor de cross als onderdeel van samengestelde c.q. eventingwedstrijden. Daarnaast is de hindernis eventueel ook in te plannen in een springparcours.

 

De MRV zoelt voor de planning van de inzet, het beheer en het transport van de crosshindernis een bestuurslid operationele zaken. Deze kan daarnaast een ondersteunende rol spelen bij (andere) wedstrijden met een militaire rubriek, de NMKR's, spring- en dressuurwedstrijden en SGW's, als ook bij trainingen en clinics. De functionaris is bij voorkeur in het bezit van het rijbewijs BE en stemt de inzet van de crosshindernis en gerelateerde taken en activiteiten indien nodig af met het landelijk bestuur.

Het nieuwe bestuurslid wordt door het bestuur voor benoeming voorgedragen bij de Algemende Vergadering van 23 maart 2022. 

 

De MRV roept haar leden op om zich kandidaat te stellen voor deze functie. Dit kan door contact te zoeken met de secretaris van de MRV via het e-mailadres: secretaris@militaireruitersport.nl.

 

21.12.10 MRV-hindernis

 Huzaar Jan van Meeteren behaalde het Militair Ruiterbewijs in Goud met Godfire tijdens het NMKR Eventing 2021 in Ophemert