10 december 2021  
Bestuurslid operationele zaken gezocht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Militaire Ruitersportvereniging (MRV) 'Te Paard!' beschikt samen met de Stichting Militair Ruiterbewijs (SMR, klik hier) sinds begin 2021 over een cross-hindernis. Deze is mede gefinancierd door het KMSV Fonds en de Stichting Militair Ruiterbewijs en ontworpen door twee enthousiaste leden, Wachtmeester 1 (R) der Cavalerie Ing. Erwin Wellner en Wachtmeester 1 van de Koninklijke Marechaussee Rick van Hout.

 

De hindernis is speciaal bedoeld voor de cross als onderdeel van de Samengestelde Wedstrijd (SGW)/ eventing. Daarnaast is de hindernis eventueel ook in te plannen in een springparcours.

 

De MRV wil voor de planning van de inzet, het beheer en het transport van de cross-hindernis een bestuurslid 'Operationele zaken' aanstellen. Het bestuurslid Operationele zaken kan daarnaast een ondersteunende rol spelen bij (andere) wedstrijden met een militaire (MRV-)rubriek, zoals de NMKR'n (D/S), spring- en dressuurwedstrijden en SGW'n, als ook trainingen en clinics. Deze functionaris is bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B met E. Betrokkene stemt de inzet van de crosshindernis en andere gerelateerde taken en activiteiten indien nodig af met het landelijk bestuur.

Het toekomstige nieuwe bestuurslid wordt door het bestuur formeel voor benoeming voorgedragen bij de Algemende Ledenvergadering van 23 maart 2022. 

 

De MRV roept haar leden op om zich kandidaat te stellen voor deze functie. Dit kan door contact te zoeken met de secretaris van de MRV via het e-mailadres: secretaris@militaireruitersport.nl 

 

 

mrv-hindernisHuzaar Jan van Meeteren met Godfire van ’t Ertsenhof tijdens het NMKR Eventing 2021 in Ophemert